به سايت کارگران ايران خوش آمديد
 
  کارگران ايران: پشتيابانی از فعاليتهای حمايتی دانشجويان چپ دانشگاههای ايران از کارگران زندانی.

پشتيابانی از فعاليتهای حمايتی دانشجويان چپ دانشگاههای ايران از کارگران زندانی.

حکومت سرمايه‌داری جمهوری اسلامی ايران در تداوم اقدامات ضد کارگری  و ضد حقوق بشری خود,  محمود صالحی، از رهبران سرشناس کارگری و شيث امانی و صديق کريمی از فعالين کارگری را به طرزی غيرعادلانه زندانی کرده است. جرم تراشيده شده برای محمود صالحی هر چه باشد او را به دلايل زير زندانی کرده و تحت فشار گذاشته‌اند:

 سازمان دادن مراسمهای مستقل اول ماه مه، هدايت کارگران در ايجاد تشکلهای مستقل کارگری و تماس با سازمانهای بين المللی کارگری و از آنجمله شاخه کارگری سازمان جهانی کار (ILO) برای جلب حمايت از کارگران ايران...  شيت امانی و صديق کريمی هم بخاطر سازماندهی و شرکت در مراسم روز جهانی کارگر امسال زندانی شده‌اند.
محمود صالحی از مرض شديد کليه رنج ميبرد. يکی از کليه‌های او از کار افتاده و بدليل محروميت از مداوای موثر و شرايط  بد زندان کليه ديگرش نيز دارد از کار ميافتد. مقامات رژيم  با رد درخواست پزشک معالج محمود صالحی، که تقاضای معالجه فوری او را کرده بود، عملا دارند او را زجر کش ميکنند تا به خيال باطلشان درس عبرتی برای فعالين کارگری ديگر باشد.
يک کمپين جهانی برای معالجه فوری محمود صالحی و آزادی هر سه کارگر زندانی و پشتيبانی از خانواده‌های آنها در جريان است. در اين راستا دانشجويان چپ دانشگاههای ايران مشغول جمع آوری مالی برای خانواده‌های فعالين کارگری در بند هستند.
ما به عنوان "جمعی از دانشجويان چپ دانشگاه کوين مری Queen Mary لندن" از اين اقدام انسانی و مبارزاتی داشجويان چپ در دانشگاههای ايران حمايت ميکنيم. ما نيز به پيروی از اين رفقا از روز دوشنبه ۱۱ ژوئن کمپين مشابهی را آغاز خواهيم کرد. اين بخشی از کوشش ما در جهت تسهيل معالجه فوری محمود صالحی و آزادی کارگران زندانی خواهد بود. ما از دانشجويان آزاده‌ در دانشگاههای بريتانيا ميخواهيم با گذاشتن صندوقهای مالی به کمپين دانشجويان چپ در دانشگاههای ايران بپيوندند. 
آدرس تماس :
leftstudent@yahoo.com
تلفن تماس : ۰۰۴۴۷۸۵۱۲۸۷۵۸۲


 


 
 

    » مطالب ديگرى از همين نويسنده

  

 

Copyright © 2005 - 2006 kargaran-iran.com